Predstavnica Rivijere Crikvenica u utrci za kraljicu Riječkog karnevala!

Rivijera Crikvenica ove godine ima svoju predstavnicu za kraljicu Riječkog karnevala.

Riječ je o dvadesetogodišnjoj Vedrani Šegulja iz Jadranova, koja je 2013. godine ponijela titulu Prve mačke crikveničkih maškara, utemeljenu na tradiciji staroj više od 70 godina. Vedrana je sudjelovala u svim maškaranim događanjima na crikveničkome području i pozdravljala okolna mjesta u društvu maškaranih grupa i udruga. Članica je udruge “Jakovarske krabulje” iz Jadranova, od malih je nogu zaljubljenik u maškare i dolazi iz prave “maškarane” obitelji.

Evo što nam je ova simpatična studentica rekla o predstojećem Izboru za kraljicu Riječkog karnevala:

-“Sljedećeg ću petka predstavljati naš kraj, našu Crikveničku rivijeru, na izboru za kraljicu Riječkog karnevala. Jako sam uzbuđena i ne mogu dočekati. Otkad znam za sebe, kraljica karnevala je za mene bila nešto posebno i definitivno nešto što je vrijedno truda, pa sam se stoga odlučila dobro pripremiti i dati sve od sebe. Scenski nastup je osmišljen na temu pod nazivom “Jakovarska vesla i mala sirena”. Jakovarska vesla su specifični događaj za Jadranovo, koji se održava svake godine u mjesecu srpnju. Izradili smo i neke rekvizite te imamo koreografiju na mix tri pjesme koje su ukomponirane s cijelom pričom. Očekujemo, prije svega, dobru zabavu, a dalje kako bude!”

Vjerujemo da će naša Vedrana u petak, 24. siječnja, zablistati na Izboru kraljice Riječkog karnevala, osvojiti simpatije žirija i publike te na najljepši način predstaviti Rivijeru Crikvenica.