POSLJEDNJI MAŠKARANI VIKEND U CRIKVENICI

Na žalost brojnih ljubitelja maškara, bliži se posljednji maškarani vikend u Crikvenici.

U četvrtak, 7. veljače, će se, zajedno sa svojim roditeljima, najmlađi stanovnici crikveničkoga kraja družiti, veseliti i igrati u crikveničkome šatoru. Zabavno Maškarano druženje Dječjeg vrtića “Radost” Crikvenica započet će u 17 sati.

Subota, 9. veljače, donosi raznovrsna maškarana događanja već od samoga jutra. Tako će u 9 sati na Boćalištu “Gornji kraj” započeti 3. po redu maškarani boćarski turnir za žene, zatim kuhanje gulaša i prigodan sajam vina, a u poslijepodnevnim satima će se u Gornjem kraju održati druženje maškaranih grupa i udruga, prikladno nazvano “Dan i noć Gornjega kraja”.
Večer je, pak, rezervirana za posljednju ovogodišnju zabavu u maškaranome šatoru, s početkom u 21 sat. Posjetitelje će zagrijati i rasplesati grupe “Trend” i “Point”, a glavni gosti večeri su dinamični Gustafi. U sklopu maškarane zabave će se održati i tradicionalno krštenje mesopusta, kojemu će i ove godine zasigurno biti nadjenuto originalno i duhovito ime.

U nedjelju, 10. veljače, će u 15 sati u maškaranome šatoru započeti posljednja ovogodišnja čajanka i tombola uz glazbu grupe “Point”.

Bliži se i finale velike nagradne igre “Ćapaj mačku”, koja će 12. veljače najsretnijeg posjetitelja razveseliti automobilom “Novi Renault Clio”.

Posjetite maškaranu Crikvenicu, veselite se i zabavite s nama uz brojna maškarana događanja, ples i najbolju domaće glazbe!
Radujemo se Vašem dolasku!