Odbrojavanje se bliži kraju – još malo pa Maškare 2016. u Crikvenici!

Ovaj vikend rezerviran je za početak maškaranoga ludila na crikveničkoj rivijeri. Iz godine u godinu, maškarana događanja u ovome kraju sve su bolja, zanimljivija i zabavnija.

Sve počinje u subotu, 9. siječnja 2016., i to već u 16 h, kada će se održati već tradicionalno maškarano druženje u Matkovićima, gdje će istoimena udruga biti domaćin svojim maškaranim prijateljima i gostima.

Ovogodišnju sezonu subotnjih zabava u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici otvara legenda hrvatske glazbene scene – Mladen Grdović. U 21 h počet će primopredaja gradskoga ključa iz ruku Damira Rukavine, gradonačelnika Grada Crikvenice u ruke vrckastih maškara, koje će sve do 10. veljače biti glavne u gradu.

U opuštenoj i veseloj atmosferi, uz smijeh, pjesmu i ples te društvo maštovitih maškaranih kreacija, noć će proletjeti u trenu.

“Vesela maškarana škrinjica” i ove godine krije prigodne akcije na brojnim lokacijama. Tako posjetitelji i stanovnici crikveničke rivijere za vrijeme trajanja Maškara mogu po povoljnijim cijenama kušati razna ukusna jela ili slastan kolač, uživati u toplom napitku na terasi s pogledom na more, počastiti se novom frizurom, odjećom ili frizurom.

Više o maškaranim pogodnostima i iznenađenjima može se saznati na letku Maškara 2016. ili web stranici www.maskare.net.

Probudite maštu, nabacite masku i osmijeh na lice, ekipu pod ruku pa pravac na Maškare u Crikvenicu!

Veselimo vam se!