Velika maškarana povorka

U nedjelju, 29. siječnja 2012. godine će se s početkom u 14:00 sati u Crikvenici održati tradicionalna Velika maškarana povorka. Okupljanje je u 13:00 sati na Crnome molu, a povorka će se kretati na relaciji: Crni mol – Strossmayerovo šetalište -Trg Stjepana Radića – Ulica Ivana Skomerže – maškarani šator na Petaku. Nakon povorke će svi sudionici biti počašćeni u šatoru, a za dobru zabavu i atmosferu će biti zadužena grupa “Trend”. Ovim putem pozivamo da, ukoliko imate mogućnosti i želju sudjelovati, svojim prisustvom uveličate našu veliku povorku i zabavite se s nama. Veselimo se Vašem dolasku!

Popunjene prijavnice se moraju dostaviti najkasnije do utorka, 24. siječnja 2012. godine, na e-mail: td-crikvenica@tzg-crikvenice.hr ili fax: 051/241 867.

Molimo Vas da nas o mogućem dolasku obavijestite najkasnije do 21. siječnja 2012., na broj telefona 051/241 051 (Turističko društvo Crikvenica) ili 091/241 0511 (Gordana Jelenović, voditeljica TD Crikvenica), gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

Prijavnica.doc

Prijavnica.pdf

Održana velika maškarana povorka u Crikvenici

U nedjelju je “peto godišnje doba” otkrilo sve svoje čari. U 14 sati je u Crikvenici započela tradicionalna Velika maškarana povorka, u kojoj se predstavilo četrdesetak maštovitih i veselih maškaranih grupa i udruga, s ukupno preko 1.500 maškara. Gledateljima su se, između ostaloga, predstavili Župski gospari Gusari iz Župe Dubrovačke, Labinjonska kumpanija “Domoća folšarija” iz Labina, Fašnička udruga “Žaba” iz Ivanić-Grada, Fašnička udruga “Kobre” iz Kutine, “Garda Črnog mačka” iz Ludbrega te brojne druge udruge. Nakon povorke je u šatoru organiziran zabavni program uz grupu “Trend”. U 16 sati je u caffe baru “Milman” na crikveničkoj tržnici započela još jedna tombola i čajanka uz ukusne slastice i ugodno druženje.

Foto: Antonio Visković

Foto: Zlatko Čanda

Foto: Bojan Crnić