Dječja reduta

U organizaciji Turističke zajednice Grada Crikvenice i Društva “Naša djeca” Grada Crikvenice će se 6. veljače 2011. održati tradicionalna Dječja reduta Grada Crikvenice. Sudionici će se početi okupljati u 13 sati na Crnom molu, a ukoliko dolaze autobusom, mogu se zaustaviti na parkiralištu Crni mol, dok autobus nastavlja vožnju prema parkiralištu pokraj Doma zdravlja. Djecu i voditelje grupe će na Crnom molu dočekati patuljci. Svaki patuljak ima broj grupe za koju je zadužen (prema programu koji će biti dostavljen svim sudionicima), a voditelji grupa moraju pronaći patuljka s brojem koji im je dodijeljen od strane organizatora. U 14 sati će formirana povorka krenuti u pravcu šatora (Crni mol – Strossmayerovo šetalište – Trg Stjepana Radića – maškarani šator). Planiraju se tri predstavljanja grupa: prvo na trgu ispred Gradske knjižnice, drugo na Trgu Stjepana Radića i treće na pozornici u šatoru. Svi roditelji u pratnji djece obavezno moraju biti omaškarani i pratiti grupu sa strane (ne u povorci). Patuljak koji prati grupu će se, u suradnji s voditeljem grupe, pobrinuti da se djeca smjeste i počaste krafnom i sokom u šatoru. Zbog sigurnosti djece nije moguć ulazak roditelja i ostalih gledatelja u šator dok posljednja grupa ne izvede svoj program, a nakon  toga će se otvoriti ulaz za sve zainteresirane te slijedi zabava, ples i pjesma uz grupu “Trend”.  U slučaju kiše se okupljanje planira u samom šatoru u 13 sati te će u tom slučaju sudionici autobusima doći do autobusnog kolodvora, a program i predstavljanje grupa će početi u 14 sati.
Popunjenu prijavnicu je potrebno dostaviti najkasnije do 2. veljače 2011. putem faksa na broj: 241-867, a nakon prijave će svaka grupa dobiti broj pod kojim će biti predstavljena u programu.
Za sva pitanja i detaljnije informacije se možete obratiti Turističkom društvu Crikvenica (kontakt osoba: Gordana Jelenović, telefon: 241-051, mobitel: 091/241-0511) ili Društvu “Naša djeca” (kontakt osoba: Šira Tomić, telefon: 785-183, mobitel: 098/500-438).

Prijavnica – Dječja reduta.doc

Prijavnica – Dječja reduta.pdf

U nedjelju su u popodnevnim satima vesele i simpatične maškarice zavladale crikveničkim ulicama i prenijele dječju radost cijelom gradu. Posjetitelji su, osim u prekrasnom sunčanom danu, uživali gledajući maštovite i zabavne dječje kreacije. Nakon što su se dječje grupe predstavile ispred pozornice u centru Crikvenice, krenule su prema šatoru, gdje se nastavila zabava, ples i pjesma.

Popis grupa

Foto: Dino Lovrić
Foto: Gordana Jelenović