Karnevalske igre nastavljaju svoj put u Crikvenici

Nakon uspješnog otvorenja četvrte sezone Karnevalskih igara u Malinskoj, najluđa i najopičenija karnevalska zabava nastavlja svojim “putevima revolucije” – ovog tjedna igramo se u Crikvenici, a u izazovu snage i spretnosti koje pred natjecatelje stavljaju naše igre, okušat će se novih sedam ekipa željnih dobrog maškaranog provoda.

Domaće i gostujuće ekipe koje će se predstaviti na crikveničkoj maškaranoj sceni u petak 31.1.2014. zaigrat će igre drvosječa, nošenje kašeta, skakanje u vrećama, držanje krigle te potezanje konopa, a igre započinju u 18:30 sati. Maškarane skupine koje će prodefilirati podijem već se znaju; natjecat će se Udruge za očuvanje narodnih običaja Matkovići (Crikvenica), Gornji kraj (Crikvenica) i Duga (Crikvenica), Karnevalska skupina Pom-F-Ri (Rijeka), Drivenik (Vinodol), Mesopustari Kraljevica (Kraljevica) te Jakovarske krabulje (Jadranovo). Podsjetit ćemo vas, karnevalske skupine Pom-F-Ri i Jakovarske krabulje javnosti su se predstavile prošlog petka, kada su se njihove članice Patricija Dragičević i Vedrana Šegulja natjecale na izboru kraljice riječkog karnevala.

A da zabavno ne bi bilo samo velikima, pripremili smo program i za naše najmlađe natjecatelje – Mini Karnevalske igre na rasporedu su u 17 sati, a natjecatelji će biti učenici osnovnih škola s područja grada Crikvenice. Organizatori ovog događaja su Turistička zajednica grada Crikvenice i agencija Adria events, koji ovim putem ujedno pozivaju sve dobre i drage ljude željne odličnog provoda da im se u petak pridruže na igrama u Maškaranom šatoru u Crikvenici. Maskirani, nemaskirani – sasvim nam je svejedno. Bitno je samo da se igramo i zabavljamo!

Najava