DRUGI MAŠKARANI VIKEND U CRIKVENICI

Kratke, ali slatke, ovogodišnje maškare u Crikvenici i ovaj vikend donose pregršt smijeha, zabave i veselja.
Tako nas u subotu, 19. siječnja, u večernjim satima u maškaranome šatoru na crikveničkome parkiralištu “Riviera” očekuje luda zabava i uživanje u plesu i pjesmi uz grupe “Trend” i “Point” te gošću večeri Lidiju Bačić.

Nedjelja, 20. siječnja, rezervirana je za najmlađe ljubitelje maškara, jer u 14 sati započinje tradicionalna Dječja maškarana povorka. Grupe će se početi okupljati u 13 sati u lučici Podvorska u Crikvenici, a zatim će crikveničke ulice preplaviti šarolike i razigrane maškarice i svojim maštovitim maskama uljepšati nedjeljno popodne svim posjetiteljima.
Sudjelovat će ukupno preko 600 djece, i to iz Dječjeg vrtića “Radost” i crikveničkih osnovnih škola Zvonka Cara i Vladimira Nazora, skupa s podružnicama tih odgojno-obrazovnih ustanova iz Crikvenice (“Thalassotherapia”), Dramlja, Jadranova i Selca te gosti iz okolice (Novi Vinodolski, Bakar itd.). Uz to, po prvi put će se dječjoj povorci pridružiti i mali Grobnički dondolaši, koji će na osebujan način prikazati bogatu tradiciju svoga kraja. Sve će se grupe predstaviti na pozornici u blizini crikveničke tržnice i maškaranoga šatora, a nakon povorke će se u šatoru nastaviti zabava uz grupu “Trend”.
U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, predstavljanje dječjih grupa će se održati u šatoru.